Jump to content

Filet de porc sur BBQ


mediom1
 Share

Recommended Posts

  • Administrateur

 

  • Préparation 10 minutes
  • Cuisson 45 minutes
  • Total 55 minutes
  • Portion(s) 3 portions
  •  

Ingrédients

Préparation

Étape 1

Badigeonner le filet de porc de moutarde de Dijon et de sauce soya. Couper l'ail en petits morceaux.

Étape 2

Emballer dans un papier d'aluminium. Faire cuire sur le barbecue entre 45 et 60 minutes.

Note(s) de l'auteur :

NDLR : Plusieurs commentaires recommandent d'ajouter un peu de sirop d'érable ou encore de miel à la recette.

 

                                         À la gang, on sait tout. 

 

                             Mediom1-Administrateur

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.