Jump to content

LYROD
 Share

Recommended Posts

Recette vue cette semaine et testée, succès garanti. Râper une dizaine de radis rose dans un bol, ajouter un peu de citron. Saler et poivrer. Ciseler de la ciboulette, 5 brins environ et mélanger. Ajouter 150 g d'un pot de fromage type Saint-Morêt ou Kiri, bien remuer et mettre au frais en attendant de servir. Goûter et ajuster l'assaisonnement si besoin. A déguster sur de petite tranche de baguette croustillante. Bonne dégustation. J'espère que cela vous plaira.

Merci.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.