Jump to content

Tilapia au parmesan


mediom1
 Share

Recommended Posts

  • Administrateur

[TABLE][TR][TD]Tilapia au parmesan[/TD][/TR][/TABLE][TABLE][TR][TD]Image IPB [/TD][/TR][/TABLE]

Préparation : 10 min

Cuisson : 15 min

Portions : 2

Cette recette est : Publique

Catégorie : Poissons

Ingrédients

2 filets de tilapia

Mayonnaise

Parmesan râpé

Étapes

Étape 1:

Étendre une fine couche de mayonnaise sur le poisson, que d'un côté.

Étape 2:

Saupoudrer du parmesan sur la mayonnaise.

Étape 3:

Mettre au four a 400 C environ 15 minutes.

                                         À la gang, on sait tout. 

 

                             Mediom1-Administrateur

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.