Jump to content

Bruschetta féta, tomates et basilic


mediom1
 Share

Recommended Posts

  • Administrateur

Bruschetta féta, tomates et basilic Image IPB

Image IPB

préparation:

20 min
prêt en :
26 min
portions:
36 portions de 1 tranche de pain garnie (31 g)

Ce qu"il vous faut!

1 baguette (450 g), coupée en 36 tranches
2 c. à soupe d' huile, divisées
5 tomates italiennes (1 lb ou 450 g), hachées
1 tasse de féta à l'origan, aux tomates séchées et au poivre concassé de KRAFT
1/2 tasse d' oignon rouge, haché finement
3 c. à soupe de persil frais haché
1 c. à soupe d' olives noires dénoyautées, hachées
1/4 c. à thé de poivre

                                         À la gang, on sait tout. 

 

                             Mediom1-Administrateur

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.