Jump to content

dattes avec pâte d'amendes


Souma
 Share

Recommended Posts

Ingrédients :
1kg de dattes
400g d’amandes en pâte
Colorants
Sucre semoule pour décorer

Préparation :
Couper les dattes longitudinalement sur un coté
Enlever le noyau et laver
Colorer la pâte d’amandes selon votre gout
Faire des petites boules avec la pâte d’amandes et en remplir les dattes
Enrouler dans le sucre semoule
Placer les dattes ainsi fourrées dans des caissettes.
 —  .
299223_238591682846551_7447559_n.jpg

 

?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.