Jump to content

Recette Roast beef au jus moutarde et ail


mediom1
 Share

Recommended Posts

  • Administrateur

Recette Roast beef au jus moutarde et ail

Date de publication : 2008-09-07

Photo : Réal Nault so57.jpg

  • Temps de préparation : 15 min
  • Temps de cuisson : 1h 15 min
  • Temps de macération : 2h 0 min
  • Temps total : 1h 30 min
  • Portions : 6

Ingrédients

  • 1 rôti de boeuf (2 à 3 lb)
  • 2 c. à table beurre
  • 2 c. à table moutarde de Dijon
  • 1 cuiller à table de concentré de bouillon de boeuf (Bovril)
  • 1 c. à table bouillon concentré liquide aux légumes (Bovril)
  • 2 gousses d'ail émincées
  • 1/2 oignon coupé finement
  • 1 c. à thé thym thym
  • Persil au goût
  • 1 enveloppe sauce pour rôti au jus de Knorr
  • Sel et poivre au goût

                                         À la gang, on sait tout. 

 

                             Mediom1-Administrateur

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.