Jump to content

Brochettes de porc souvlaki


Guest
 Share

Recommended Posts

Brochettes de porc souvlaki

Image IPB

Une excellente marinade qui donne un très bon goût au porc.

1.5 livre. de filet porc en cube

4 c. à thé huile d'olive

1 c. à thé cari en poudre

1 citron pressé (mis 1 c. à soupe)

4 gousses d'ail émincées

1 c. à soupe origan frais haché (1 c. à thé séché)

1 c. à soupe persil frais haché (1 c. à thé séché)

1 c. à soupe moutarde de dijon

Sel et poivre

Mélanger tous les ingrédient ensemble et faire mariner toute une journée ou 2 jours. Embrocher avec ou sans légumes et faire cuire sur le barbecue ou dans le four.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.